[O2] Co potrzebuję aby zamontować halogeny do Classica
Jak w temacie
Oprócz halogenów oczywiscie
Tzn domyślam się ze element włączający światła (po lewej stronie obok kierownicy) . Patrzyłem w etce ale nie mogę wyczaić który z nich ...
Może coś jeszcze ? Jakaś specjialna wiązka ? lub coś podobnego ?
"Znalazlem dla Ciebie ten temat. Jeden z kolegow zakladal do Clasica takie swiatla. "
Dzięki za info..Problem w tym że dotyczą OI i nieoryginalnych halogenów. A ja mam O2 i chcę zrobić jak fabryka.. Oryginalne halogeny w zderzaku + dedykowany przełącznik w kabinie jak ma Ambiente i stąd pytanie....
Jeżeli chcesz zamontować halogeny będziesz musał przeprogramować sterownik. Jest to bardzo proste pod warunkiem że masz Vaga. Programujesz oczywiście po zamontowaniu lamp i przełącznika. Jeżeli będziesz potrzebował pomocy to służę moi Vagiem. Nie wiem czy są kable ale wydaje mi się że powiny być. Wiele takich dodatków można "samemu" zamontować tylko później trzeba w sterownikach pogrzebać.
BYŁO: 2,0 TDI Kombi Elegance Beż Sahara + (od: 22.10.06 - xenony, 28.10.06 - navi, 17.11.06 działający hak .....)
JEST: Volvo S80 II D5
JEST: BMW R1200GS Adventure
To może chociaż ktoś wie jaki nr wg Etki ma przełącznik z halogenami w Ambiente ?
Please...
Jest tam kilka (coming/leaving home opcje itd.) Mnie interesuje podstawowy z halogenami przednimi
witam
mam pytanie odnosnie montazu przeciwmgielnych
jesli lampy sterowane sa z modułu comfort to czy moze mi ktos podpowiediec
jak wykonac instalacje elktryczna gdyz w moim clasiku jej niema
a lampy raczej nie dziłaja bezprzewodow jak WiFi
Komentarz